Kiristekalvot ja lavojen suojaus

Lavapakkaamisen suojaksi ja tueksi valikoimasta löytyy mm. kiristekalvot, kulmasuojat ja lavahuput. Ne sopivat käytettäväksi kuorman kiinnittämiseksi kuljetuksen aikana.

Kiristekalvot
Kiristekalvo eli käärintäkalvo kääritään tuotteiden ympärille tueksi, kun ne pakataan kuormalavoille kuljetusta tai varastointia varten. Kestävä kiristekalvo tarttuu hyvin, kiinnittää tavarat lavalle ja suojaa kosteudelta, lialta ja pölyltä. Kirkas kiristekalvo auttaa näkemään lavan sisällön ilman avaamista. Musta kiristekalvo soveltuu lähetyksiin, joiden sisältö halutaan suojaamisen lisäksi peittää.

Käsikiristekalvo on tarkoitettu lavojen ja pakkausten käsin käärintään. Kalvo suojaa tuotteita pölyltä ja lialta.
Konekiristekalvo on tarkoitettu koneelliseen lavan käärintään. Konekiristekalvo on edullinen ja nopea pakkaamistapa, joka samalla suojaa tuotetta varastoinnin tai kuljetuksen aikana pölyltä ja lialta

Päällyskalvot, lavahuput ja muovikalvot suojaavat lavalle pakattua kuormaa yhdessä kiristekalvojen tai muiden kiinnitysmateriaalien kanssa.

Lavojen väliarkit
Välipahvit ovat standardilavan kokoisia ja ne on helppo laittaa väliin suojaamaan pakattavia kerroksia. 

Reuna- ja pantasuojat
Kartonkiset kulmasuojat suojaavat kulmia kolhuilta ja estävät vyötteiden ja vanteiden painumista pakkauksen sisään tai luisumista tavarapinon päältä. Suojat helpottavat lavan käsittelyä ja suojaavat kuljetuksen aikana.

Loading...
Odota, ole hyvä..