Sellofaanit

 

Napakan sellofaanityyppiset tuotteet on valmistettu joko läpinäkyvästä PP-muovista tai selluloosapohjaisesta Natureflex™- kalvosta.

PP-muovista valmistetut pakkaukset kierrätetään muovijätteenä, BIO-sellofaani voidaan kierrättää biojätteen mukana.

Läpinäkyvä sellofaanipussi tai rullassa toimitettava kääre mahdollistaa sisällön näkyvyyden ja antaa pakkaukselle lisähohtoa. Elintarvikekäyttöön sopivat pussit soveltuvat myös myyntipakkaukseksi karkille, suklaalle, pähkinöille jne. Tasapohjainen pussi on hyvä kynttiläpakkaus ja toimiva pullopakkaus. Litteät pussit ovat monikäyttöisiä kortti- ja julistepusseina. Sellofaanisukka myydään rullassa ja rullasta voi leikata halutun pituisia pätkiä, joista voi valmistaa pusseja, kääreitä jne. Sulkemisen voi tehdä nauhalla, teipillä, nitomalla tai kuumasaumaajalla.

Muovin paksuus ilmoitetaan mikrometreinä tunnuksella μ tai "my".
10 my = 0,01 mm

Napakan sellofaanityyppiset tuotteet on valmistettu joko läpinäkyvästä PP-muovista tai selluloosapohjaisesta Natureflex™- kalvosta

Läpinäkyvä sellofaanipussi tai rullassa toimitettava kääre mahdollistaa sisällön näkyvyyden ja antaa pakkaukselle lisähohtoa. Elintarvikekäyttöön sopivat pussit soveltuvat myös myyntipakkaukseksi karkille, suklaalle, pähkinöille jne. Tasapohjainen pussi on hyvä kynttiläpakkaus ja toimiva pullopakkaus. Litteät pussit ovat monikäyttöisiä kortti- ja julistepusseina. Sellofaanisukka myydään rullassa ja rullasta voi leikata halutun pituisia pätkiä, joista voi valmistaa pusseja, kääreitä jne. Sulkemisen voi tehdä nauhalla, teipillä, nitomalla tai kuumasaumaajalla.
Muovin paksuus ilmoitetaan mikrometreinä tunnuksella μ tai "my". 10 my = 0,01 mm.
PP-muovista valmistetut pakkaukset kierrätetään muovijätteenä, BIO-sellofaani voidaan kierrättää biojätteen mukana.

Muovin paksuus ilmoitetaan mikrometreinä tunnuksella μ tai "my".
10 my = 0,01 mm

Sellofaani viimeistelee joulun lahjakorin!

Kokoa joululahjaksi kaunis lahjakori! Valikoimastamme löydät edulliset pahviset alustat, kauniit pakkausrouheet ja suuret sellofaanipussit lahjanauhoja ja rusetteja unohtamatta.

Tarpeeksi suuri sellofaanipussi tekee pakkaamisesta helpompaa kuin sellofaanirullan kanssa askartelu.

Pakkaa näin: 

1. Asettele tyhjä lahjakori tarpeeksi suureen sellofaanipussiin.
2. Täytä kori haluamillasi tuotteilla.
3. Lisää lastuvillaa tai pakkausrouhetta tuotteiden väleihin pehmusteeksi.
4. Sulje sellofaanipussi kauniilla lahjanauhalla tai rusetilla. 


Kaikki tarvikkeet lahjakorin paketointiin: