Kestokassit painatuksella

Kestokassit

Kestävä ja pitkäikäinen kestokassi omalla logopainatuksella

Napakka on kestokäyttökassien asiantuntija. Tarjoamme erilaisia malleja, kokoja, materiaaleja ja painotekniikoita. Saatavilla myös kuitukangaskasseista pienet määrät silkkipainatuksella.

Kestokassit omalla painatuksella – kysy lisää: painotuotteet@napakka.fi.

Yksilöllisesti omalla logolla tai kuvalla painetut kestokassit ja kangaskassit ovat loistava tapa luoda yrityksellesi tunnettuutta ja edistää myyntiäsi sekä tarjota kestävä pakkaus, jota voidaan käyttää useita kertoja. Valikoimassa on useita malli- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita kuitukangaskassin, kierrätyspuuvillakassin tai antibakteerisen Dos -kassin useista vaihtoehdoista.

Napakalla on vuosien kokemus logopainettujen kassien tuotannosta, ja asiantuntijamme ovat valmiina kehittämään parhaan asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun. Iskeekö valinnan vaikeus tai etkö tiedä, minkälainen kassi tai pussityyppi sopii parhaiten tarpeisiisi? Ehkä mielessäsi on käsitys siitä, miltä painetun kassin pitäisi näyttää, mutta tarvitset neuvoja matkan varrella? Autamme ja neuvomme yhteisellä matkalla aina ideasta valmiiseen kassiin asti.

Ota yhteyttä, niin autamme yritystäsi toteuttamaan kangaskassit ja kestokassit omalla painatuksella.

Saat Napakasta laajan valikoiman erilaisia yrityksen ilmeen mukaan kustomoituja pakkaustarvikkeita.