Myyntiehdot

Napakan myyntiehdot
Napakka Oy on tukkuliike. Rekisteröityminen asiakkaaksemme edellyttää Y-tunnusta.

Hinnat
Kaikki hinnat ovat ilmoitettu alv 0%, eli voimassaolevat arvonlisäverot lisätään katalogeissa ja nettikaupassa esitettyihin hintoihin.

Hinnanmuutokset
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
Pidätämme oikeuden teksti- ja kuvavirheisiin verkkokaupassa ja kuvastoissa.
Verkkosivuilla saattaa esiintyä teknisiä virheitä, ja niistä voi ilmoittaa asiakaspalveluun osoitteeseen myynti@napakka.fi

Toimitusaika
Normaali toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Tilauksen toimitusaika määräytyy tuotteiden toimitusaikojen mukaan. Mikäli tilaus sisältää tuotteita, joita ei kyseisellä hetkellä ole varastossamme, toimitetaan tilaus vasta kun kaikki tuotteet ovat valmiita lähetettäväksi. Olemme tällöin erikseen yhteydessä tilaajaan. Toimitusaika on ohjeellinen eikä sido lähettäjää. Jos tilauksesi on kiireellinen, mainitse siitä tilausta tehdessäsi.

Asiakaspainettujen- ja muiden erikoistuotteiden toimitusaika vahvistetaan aina tilauksen yhteydessä.

Toimitusehdot
Toimituskulut kotimaan pakettitoimituksille on aina 9,90e/lähetys (alv 0%).
Yli 220 euron (alv 0%) tilaukset toimitetaan Suomessa rahtivapaasti.
Asiakaspainetut tuotteet sekä lähetykset ulkomaille toimitetaan ja veloitetaan sopimuksen mukaan, ja nämä ehdot vahvistetaan tilauksen yhteydessä. 

Yritysasiakkaat: Pakettimme Suomessa toimittaa perille joko Posti tai Post Nord.
Pääkaupunkiseudun lähijakelun hoitaa paikallinen kuljetusliike.
Lavakuljetukset ja suurikokoiset tuotteet toimitamme vastaanottajan lastauslaiturille tai tavaran vastaanottoon katutasolle.
Vastaanottamatta jääneistä postipaketeista perimme toimituskulut. Noutamatta jätetty lähetys ei ole tilauksen peruutus eikä vapauta vastaanottajaa jo syntyneiden lähetyskulujen vastuusta.

Yksityisasiakkaat: Paketit yksityisasiakkaille toimitetaan Postin palvelupisteeseen postipakettina. Paketteja säilytetään postin palvelupisteissä 7 vrk. Vastaanottamatta jääneistä postipaketeista perimme toimituskulut. Noutamatta jätetty lähetys ei ole tilauksen peruutus eikä vapauta vastaanottajaa jo syntyneiden lähetys- ja palautuskulujen vastuusta.

Tilauksen voi noutaa Napakan varastolta ilman toimituskuluja. Noutotilauksissa ostaja saa ilmoituksen, kun tuotteet ovat noudettavissa. Mikäli tuotteita ei ole noudettu 14 vuorokauden kuluessa ensimmäisestä ilmoituksesta, tilaus perutaan ja kauppa puretaan.
Nouto-osoite: Arinatie 6, Helsinki. Avoinna ma-to 8-17, pe 8-16.

Jälkitoimitukset
Alle 15 euron jälkitoimituksia ei toimiteta.

Palautukset

Asiakaspalautuksista on sovittava erikseen asiakaspalvelumme kanssa: myynti@napakka.fi / 09 452 0040. Yhteydenotto on tehtävä kohtuullisen ajan kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Tuote on palautettava viimeistään 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun palautuksesta on sovittu asiakaspalvelun kanssa.

Jos palautuksen syy on jokin muu kuin tuotteen virheellinen laatu tai tuotteen tiedoissa ollut virhe, on myyjällä oikeus periä toimituksesta ja palautuksesta aiheutuneet kulut.

Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja myyntiin kelpaavia tuotteita. Ehtojen vastaisesti palautettua tuotetta ei hyvitetä eikä tuotetta palauteta takaisin.

Reklamaatiot
Huomautukset kuljetusvaurioista on tehtävä lähetystä vastaanottaessa.
Tilausta ja laskua koskevat huomautukset on tehtävä 7 päivän kuluessa tavaran tai laskun vastaanotosta.
Laatua koskevat huomautukset on tehtävä kohtuullisessa ajassa ja siitä on viipymättä informoitava.

Maksuehto
Maksuehto laskutusasiakkaille on 14 pv netto ellei muuta ole erikseen asiakaspalvelumme kanssa sovittu.
Laskutuksen ja saatavien mahdollisen perinnän hoitaa Napakan valtuutuksella Visma Financial Solutions Oy.
Viivästyskorko on 16%.
Luottokelpoisuus tarkistetaan tilauksen yhteydessä.
Napakalla on oikeus pyytää ennakkomaksua jos tilaajalla on luottotiedoissa tai maksuhistoriassa häiriömerkintöjä.
Laskut lähetetään ensisijaisesti sähköisesti verkkolaskuina tai sähköpostitse. Paperilaskutuslisä on 1.7.2017 alkaen 2,90€  (alv 0%).


Maksunvälittäjä-tiedot
Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä ja se on asiakkaille maksuton. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Lisätietoja löydät täältä: https://www.maksuturva.fi/kuluttajat/tuki.

 
Maksunvälittäjän yhteystiedot:
Maksuturva Group Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5
02150 Espoo
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00

Muut ehdot
Tuotteet ovat Napakka Oy:n omaisuutta kunnes ne ovat kokonaisuudessaan maksettu.
Napakka Oy:stä riippumattomista laskukorjauksista veloitamme 10 €:n käsittelykulun.