Myyntiehdot

English: Terms and Conditions
Svenska: Köpvillkor

Napakan myyntiehdot
Nämä yleiset myyntiehdot koskevat kaikkia asiakkaan tekemiä ostosopimuksia Napakka Oy:n kanssa. Tilaamalla hyväksyt nämä yleiset ehdot.

Rekisteröityminen asiakkaaksi
Napakka Oy on tukkuliike. Rekisteröityminen asiakkaaksemme edellyttää Y-tunnusta.

Hinnat
Kaikki hinnat ovat ilmoitettu euroissa ja arvonlisäverottomina. Voimassa olevat arvonlisäverot lisätään katalogeissa ja nettikaupassa esitettyihin hintoihin.

Hinnanmuutokset
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
Pidätämme oikeuden teksti- ja kuvavirheisiin verkkokaupassa ja kuvastoissa. Selvästi virheellisesti hinnoiteltujen tuotteiden kohdalla Napakka Oy pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen.
Verkkosivuilla saattaa esiintyä teknisiä virheitä, ja niistä voi ilmoittaa asiakaspalveluun osoitteeseen myynti@napakka.fi

Toimitusaika
Normaali toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Tilauksen toimitusaika määräytyy tuotteiden toimitusaikojen mukaan. Mikäli tilaus sisältää tuotteita, joita ei kyseisellä hetkellä ole varastossamme, toimitetaan tilaus vasta kun kaikki tuotteet ovat valmiita lähetettäväksi. Olemme tällöin erikseen yhteydessä tilaajaan. Toimitusaika on ohjeellinen eikä sido lähettäjää. Jos tilauksesi on kiireellinen, mainitse siitä tilausta tehdessäsi.

Asiakaspainettujen- ja muiden erikoistuotteiden toimitusaika vahvistetaan aina tilauksen yhteydessä.

Toimitusehdot
Toimituskulut kotimaan pakettitoimituksille ovat 9,90e/lähetys (alv 0%).
Yli 220 euron (alv 0%) tilaukset toimitetaan Suomessa rahtivapaasti.
Asiakaspainetut tuotteet sekä lähetykset ulkomaille toimitetaan ja veloitetaan sopimuksen mukaan, ja nämä ehdot vahvistetaan tilauksen yhteydessä. 

Yritysasiakkaat: Pakettimme Suomessa toimittaa perille joko Posti tai Post Nord.
Pääkaupunkiseudun lähijakelun hoitaa paikallinen kuljetusliike.
Lavakuljetukset ja suurikokoiset tuotteet toimitamme vastaanottajan lastauslaiturille tai tavaran vastaanottoon katutasolle.
Vastaanottamatta jääneistä postipaketeista perimme toimituskulut. Noutamatta jätetty lähetys ei ole tilauksen peruutus eikä vapauta vastaanottajaa jo syntyneiden lähetyskulujen vastuusta.

Yksityisasiakkaat: Paketit yksityisasiakkaille toimitetaan Postin palvelupisteeseen postipakettina. Paketteja säilytetään postin palvelupisteissä 7 vrk. Vastaanottamatta jääneistä postipaketeista perimme toimituskulut. Noutamatta jätetty lähetys ei ole tilauksen peruutus eikä vapauta vastaanottajaa jo syntyneiden lähetys- ja palautuskulujen vastuusta.

Tilausten nouto Napakan varastosta: Tilauksen voi noutaa Napakan varastolta ilman toimituskuluja. Noutotilauksissa ostaja saa ilmoituksen, kun tuotteet ovat noudettavissa. Mikäli tuotteita ei ole noudettu 14 vuorokauden kuluessa ensimmäisestä ilmoituksesta, tilaus perutaan ja kauppa puretaan.
Nouto-osoite: Arinatie 6, Helsinki. Tarkista voimassa oleva aukioloaika Napakan verkkosivuilta.

Jälkitoimitukset
Alle 15 euron (alv 0%) jälkitoimituksia ei toimiteta.

Palautukset
Asiakaspalautuksista on sovittava erikseen asiakaspalvelumme kanssa: myynti@napakka.fi / 09 452 0040. Yhteydenotto on tehtävä kohtuullisen ajan kuluessa tavaran vastaanottamisesta.
Tuote on palautettava viimeistään 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun palautuksesta on sovittu asiakaspalvelun kanssa.

Jos palautuksen syy on jokin muu kuin tuotteen virheellinen laatu tai tuotteen tiedoissa ollut virhe, on myyjällä oikeus periä toimituksesta ja palautuksesta aiheutuneet kulut.

Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja myyntiin kelpaavia tuotteita. Ehtojen vastaisesti palautettua tuotetta ei hyvitetä eikä tuotetta palauteta takaisin.

Reklamaatiot
Huomautukset kuljetusvaurioista on tehtävä lähetystä vastaanottaessa.
Tilausta ja laskua koskevat huomautukset on tehtävä 7 päivän kuluessa tavaran tai laskun vastaanotosta.
Tuotteiden laatua koskevat huomautukset on tehtävä meille kohtuullisessa ajassa ilman ylimääräistä viivettä.

Maksuehto
Maksuehto laskutusasiakkaille on 14 pv netto ellei muuta ole erikseen asiakaspalvelumme kanssa sovittu.
Laskujen lähetyksen ja saatavien mahdollisen perinnän hoitaa Napakan valtuutuksella Visma Financial Solutions Oy.
Viivästyskorko on 16%.
Luottokelpoisuus tarkistetaan tilauksen yhteydessä.
Napakka Oy pidättää oikeuden pyytää ennakkomaksua jos tilaajalla on luottotiedoissa tai maksuhistoriassa häiriömerkintöjä.
Laskut lähetetään ensisijaisesti sähköisesti verkkolaskuina tai sähköpostitse. Paperilaskutuslisä on 1.3.2021 alkaen 3,90 € (alv 0%).


Maksunvälittäjä-tiedot
Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Svea Payments Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä ja se on asiakkaille maksuton. Svea Payments Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Svea Payments Oy. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Lisätietoja: https://www.sveapayments.fi.

Maksunvälittäjän yhteystiedot:

Svea Payments Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki

Puhelin: 09 4241 7040 arkisin 9:00 - 15:00
Sähköposti: asiakaspalvelu.payments@svea.fi
https://www.sveapayments.fi

Muut ehdot
Tuotteet ovat Napakka Oy:n omaisuutta kunnes ne ovat kokonaisuudessaan maksettu.
Napakka Oy:stä riippumattomista laskukorjauksista veloitamme 10 €:n (alv 0%) käsittelykulun.

Ehtojen muuttaminen

Napakka Oy pidättää oikeiden muuttaa myyntiehtoja.
Voimassa oleva versio on aina saatavilla osoitteessa www.napakka.fi/myyntiehdot