Napakan tietosuojakäytäntö

Rekisterinpitäjä:
Napakka Oy
0581025-6
Arinatie 6, 00370 Helsinki
09 452 0040
myynti@napakka.fi

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:
Tapio Ikonen 09-4520 0435 tapio.ikonen@napakka.fi

 

Tarkoitus
Pidämme huolta yksityisyydestäsi ja haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi, kun annat meille henkilötietosi. Tämä tietosuojakäytäntö perustuu nykyiseen tietosuojalainsäädäntöön ja täsmentää sitä, miten pyrimme suojaamaan oikeuksiasi ja yksityisyyttäsi.

 

Tausta
Henkilötietoja käsitellään ensisijaisesti tilausten käsittelyyn, tilausten toimittamiseen sekä laskutukseen, tilausten seurantaan sekä asiakaspalveluun. Henkilötietoja saatetaan käyttää myös lakien ja asetusten vaatiessa, sekä markkinointitarkoituksiin ja tiedotukseen.

 

Mitä henkilötietoja Napakka Oy tallentaa?
Ostotapahtuman yhteydessä tallennamme henkilötietoja kuten nimitiedot, osoitteen, sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron. Lisäksi yrityksen tiedoista kerätään y-tunnus, laskutustietoja sekä yhteyshenkilötiedot Tietoja käytetään tilauksen toimittamiseen sekä takuukysymysten käsittelyssä. Käsittelemme myös tietoja, joita tarvitaan tilaustuotteiden tuottamiseen esimerkiksi yrityksen logomateriaaleja.

 

Käsitelläänkö henkilökohtaisia tietoja turvallisesti?
Kehitämme käytäntöjämme varmistaaksemme, että henkilökohtaisia tietojasi käsitellään turvallisesti. Lähtökohtana on, että vain organisaation jäsenillä tai yhteistyökumppaneilla, jotka tarvitsevat henkilökohtaisia tietoja tehtäviensä suorittamiseen on pääsy niihin. Turvajärjestelmämme on suunniteltu suojaamaan tunkeutumista, hajoamista ja muita muutoksia, jotka voivat vaarantaa käyttäjän yksityisyyttä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää rekisterinpitäjän sisäisen verkon käyttöoikeuksia.

 

Milloin Napakka Oy luovuttaa henkilötietoja eteenpäin?
Napakka Oy ei luovuta henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille kuin tässä käytännössä kuvatulla tavalla tai jos se on tarpeen sopimuksen tai lainsäädännön mukaisten velvoitteiden täyttämiseksi. Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta EU tai ETA-alueen ulkopuolelle. Rekisteriä ei myöskään luovuteta sivullisille.

 

Kuinka kauan säilytämme tietoja?
Säilytämme tietojasi vain niin pitkään kuin tämän katsotaan olevan etusi mukaista, välttämätöntä sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi sinua kohtaan ja lakisääteisten säilytysaikojen mukaista.

 

Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus pyytää:

a) Ote henkilötiedoista. Rekisteröidyllä on oikeus pyytää ote rekisteristä, jota ylläpidämme henkilötietojen osalta. Rekisteriotepyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisteristä vastaavalle henkilölle.

b) Tietojen korjaamista. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, henkilötietojen oikaisua ilman aiheetonta viivytystä. Korjauspyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisteristä vastaavalle henkilölle.

c) Tietojen poistamista. Rekisteröidyllä on oikeus pyytää rekisterissä olevien tietojen poistamista, jos ne eivät enää ole välttämättömiä esimerkiksi tilauksen perille toimittamiseksi. Tiedot poistetaan pyynnöstä viipymättä niiltä osin, kun niitä ei tarvitse enää säilyttää vero -ja kirjanpitolakien puitteissa. Poistopyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisteristä vastaavalle henkilölle

 

Suoramarkkinointi
Luomme aktiivisesti yhteyksiä yritysasiakkaisiimme suoramarkkinoinnin keinoin. Suoramarkkinointia toteutetaan asiakkaillemme, sekä tuotteista tai palveluistamme kiinnostusta osoittaneille henkilöille. Jos et enää halua vastaanottaa uutiskirjeitä ja tarjouksia sähköpostitse, klikkaa uutiskirjeessä olevaa "Lopeta uutiskirjeen tilaus" -linkkiä. Jos et halua vastaanottaa Napakan kuvastoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Vastuu
Napakka Oy on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä ja oikeuksien käytöstä.

 

Yhteydenotto
Mikäli sinulla on kysyttävää Napakka Oy:n tietosuojakäytännöistä tai haluat pyytää otteen rekisterissämme olevista tiedoistasi, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.