Napakka Oy

Napakka on lahjapakkaamisen tukkuliike, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat paperikassit, lahjapaperit, nauhat, teipit, pahvilaatikot, kuplamuovit ja paljon muuta - myös omalla painatuksella.

Napakka Oy on perustettu vuonna 1984.
Vuodesta 2013 lähtien Napakka on ollut osa Packoplock Scandinavia Ab -konsernia.
Vuonna 2014 Napakka Oy osti Laatu-Paperi Oy:n toiminnan.

Napakalla on jo vuosia ollut Suomen suurin valikoima lahjapakkaustarvikkeita sisältäen muun muassa satoja erilaisia kasseja ja lahjapapereita.
Olemme laajentaneet tarjontaa myös muiden pakkaustarvikkeiden puolelle, mikä tekee Napakan tuotevalikoimasta ainutlaatuisen sisältäen tuhansien tuotteiden valikoiman lahjapakkaamisesta krouvimpaan pakkaamiseen.

Myymälätarvikkeiden, paperikassien ja lahjapakkaamisen lisäksi valikoima sisältää erityisesti suojaamiseen ja lähettämiseen sopivia ja käytännöllisiä pakkaustarvikkeita.
Nämä tuotteet sopivat erityisesti verkkokaupoille, joiden on saatava tuotteet perille ehjänä ja siistinä.

Napakka haluaa tarjota asiakkailleen uniikin kokonaisuuden, jossa helppous ja nopeus ovat avainasemassa.
Siksi valikoimaan on lisätty joukko jokapäiväisiä ja tarpeellisia tuotteita, kuten työvaatteita, toimisto-, siivous-, keittiö-, hygienia-, myymälä-, ensiapu- ja varastotarvikkeita.

Varastomme sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä ja Ruotsissa Norrköpingissä.
Helsingin varasto kattaa noin 1300 myydyimmän tuotteen valikoiman ja yhdessä Ruotsin varaston kanssa erilaisia tuotteita on noin 9 200 artikkelin verran.


Pakkausmateriaalit omalla painatuksella
Napakka on erikoistunut logopainettuihin kasseihin ja muihin pakkausmateriaaleihin. Hyvin mietitty pakkauskonsepti on tärkeä osa yrityksen markkinointiviestintää.
Hyvin suunnitellut logopainetut kassit, pussit tai rasiat tukevat ja rakentavat yrityksen brändiä. Pakkaa asiakkaan ostokset yrityksesi brändiä viestivään paperikassiin ja luot lisää näkyvyyttä ja yrityksesi jää hyvin mieleen. Kaunis pakkaus kasvattaa mielikuvaa ostosten arvosta ja laadusta, asiakkaalle mielekäs kassi menee myös usein uusiokäyttöön.

Valikoimastamme saat pakkausteipit, nauhat, pussit, kassit, lahja- ja silkkipaperit sekä tarrat omalla painatuksella!

Lisätietoja logopainetuista tuotteista: painotuotteet@napakka.fi

JULKAISUTIEDOT

Napakka Oy
Arinatie 6
00370 Helsinki
Puh. 09 452 0040

Y-tunnus: 0581025-6
Luottoluokitus: AA (Soliditet)