Lahjapakkaus

Tarjoamme laajan valikoiman pakkaustarvikkeita lahjapakkaamiseen ja myymälään. Valikoima sisältää mm. paperikasseja & paperipussejalahjakassejalahjapapereitasellofaaniasilkkipaperia,
lahjanauhoja ja lahjarusetteja. Lisäksi tarjoamme myymälän ja/tai verkkokaupan pyörittämiseen tarvittavia laitteita ja tarvikkeita, kaikkea tarroista, hintalappuihinmainostelineisiin ja kylttimateriaaleihinkuittirulliin ja paljon muuta.

Inspiroidu lahjapakkaamisesta

Monipuolisia ​​ratkaisuja pakkaamiseen
Valikoimastamme löydät paketointitarvikkeita kaikkiin tarpeisiin, halusitpa sitten pakata neuleen, pullon, suklaakonvehteja, koruja tai kukkia. Meiltä voit ostaa lahjalaatikon tai lahjarasian erilaisille tuotteille sekä erilaisia kauniita pehmustemateriaaleja lisäsuojaksi tuotteellesi.

Valitse suosikkisi yli 300 erilaisesta lahjapaperin joukosta. Valikoimastamme löydät myös sellofaania kukille tai pakkauksiin joiden sisältö saa näkyä. Korosta pakettia yhteensopivilla lahjanauhoilla, muovi- ja satiininauhasta samettinauhaan tai hamppunaruun. Viimeistele paketti tarralla tai pakettikortilla.

Kassit & pussit
Tarjoamme kattavan valikoiman kasseja esimerkiksi myymäläpakkaamiseen, ravintoloihin, kauneussalonkiin, messuille ja kahviloihin. Valikoima sisältää paperikassit ja muovikassit kangaskasseja ja kuitukangaskasseja unohtamatta. Pienempien esineiden pakkaamiseen sopii kannikkeeton pussi.

Muut myymälätarvikkeet
Pakkaustarvikkeiden lisäksi valikoimastamme löytyvät tuotteet hinnoitteluun ja merkintään, kyltit ja esitetelineet, kuittirullat ja vuoronumerojärjestelmät.