HUOM! Olemme muuttaneet uusiin tiloihin Helsingin Konalaan!
Uusi osoitteemme on Ruosilantie 14, 00390 Helsinki
Lue lisää

Kuitukangas- ja kestokassi omalla painatuksella

  • Kangaskassien ympäristöystävällisyys perustuu siihen, että sitä käytetään mahdollisimman monta kertaa.
  • Laadukkaat materiaalit ja hyvin mietitty kassikoko tuovat jatkokäyttöön huomattavasti monipuolisuutta.
  • Laadukas & kestävä kestokassi kestää käyttöä monia vuosia, mm. kauppakassina, pullokassina, rantakassina, muuttokassina.
  • Kun kestokassi on käytetty loppuun, sen voi kierrättää sekajätteen joukossa.
Huom! Globaalien poikkeusolojen takia toimitusajat ovat normaalia pidemmät

Kuitukangaskasseissa on laaja värivalikoima. Kun kaipaat lisää kestävyyttä, valitse pintaan kirkas- tai mattalaminointi. Monivärisissä painatuksissa suosittelemme CMYK-painettua Dos-kestokassia, jolloin säästät laattakulussa. Saatavilla myös edullinen konesaumattu kuitukangaskassi.

Kuitukangaskassi

Kassit voidaan valmistaa alusta alkaen ns. tehdaspainettuina tai painatus voidaan tehdä silkkipainona Napakan valikoimissa oleviin valmiisiin kasseihin. jälkikäteen.

Silkkipainatus = painatus tehdään valmiiseen kassiin. Napakan valikoimasta löytyy laaja valikoima erivärisiä kuitukangaskasseja, joihin on mahdollista tehdä silkkipainatus. Silkkipainatuksessa on olemassa rajoituksia painatuksen, sen koon ja asemoinnin suhteen.

Tehdaspainatus = painatus tehdään ensiksi kangasarkeille, jonka jälkeen arkeista ommellaan valmis kassi. Tehdaspainatuksen etuna on se, että asiakas pystyy määrittelemään kassin koon ja kannikkeen pituuden itse sekä valitsemaan mieluisen kangasvärin tehtaan laajasta valikoimasta. 

Materiaali
Kuitukangas (PP non-woven), materiaalin paksuus alkaen 75 g/m2.

Minimitilausmäärä
Tehdaspainatus: alkaen 500 kpl.
Silkkipainatus: n. 100 kpl (varastokassin pakkauskoon mukaan).

Koko
Tehdaspainetut kassit valmistetaan pääosin täysin omien mittojen mukaan.
Valmiin kassin silkkipainatus: katso valmiiden kassien koot.

Toimitusaika
Tehdaspainatus: Normaalisti n. 5-7 viikkoa vedoksen hyväksymisestä.

Varastokassin silkkipainatus: Normaalisti n. 1-3 viikkoa vedoksen hyväksymisestä.

Tarvitsetko suuren erän, eikä tilauksella ole kova kiire? Saatavilla myös kappalehinnaltaan edullinen vaihtoehto (Kaukoidän tuotanto), jossa minimitilausmäärä on alkaen 3.000 kpl ja toimitusaika n. 12-14 viikkoa.

Toimitusaika-arvio annetaan aina tarjouksen yhteydessä.

Laminoitu kuitukangaskassi

Laminoitu kuitukangaskassi valmistetaan polypropeenista ja se on mahdollista päällystää matta- tai kirkaslaminoinnilla. Tehdaspainatuksen etuna on se, että asiakas pystyy määrittelemään kassin koon ja kannikkeen pituuden itse. Tässä vaihtoehdossa on vähemmän rajoituksia kuin kuitukangaskassin tehdaspainatuksessa. 

Laminointi mahdollistaa haastavien 4-väripainatusten (CMYK) toteuttamisen sekä koko kassin pinta-alan kokoiset painatukset. Laminointi tekee kassista hienostuneemman ja kestävämmän oloisen sekä antaa lisäsuojaa esim. kosteudelta. Laminoiduissa kuitukangaskasseissa kannikemateriaalinkin voi valita muutamasta vaihtoehdosta.

Materiaali
valkoinen kuitukangas (PP non-woven) 100 g/m2 + laminointi (kirkas tai matta).

Minimitilausmäärä
Euroopan tuotannossa 1.000 kpl ja Kaukoidän tuotannossa 3.000-5.000 kpl.

Koko
Kassin kooon voi määrittää itse.

Toimitusaika
Normaalisti n. 5-7 viikkoa vedoksen hyväksymisestä. Euroopan tuotannossa toimitusaika vaihtelee sen hetkisen tilauskannan mukaan.

Tarvitsetko suuren erän, eikä tilauksella ole kova kiire? Saatavilla myös kappalehinnaltaan edullinen vaihtoehto (Kaukoidän tuotanto), jossa minimitilausmäärä on alkaen 3.000 kpl ja toimitusaika n. 12-14 viikkoa.

Toimitusaika-arvio annetaan aina tarjouksen yhteydessä.

Dos-kestokassi

Dos-kuitukangaskassi valmistetaan polypropeenista ja se päällystetään sisäpuolelta antibakteerisella pinnoitteella. Dos-kassi on ideaali moniväriselle CMYK-painatukselle, sillä laattakulua ei ole. Kassin reunaommel ja kannike ovat kuitukangasta ja niiden osalta halutun vaihtoehdon voi valita tehtaan vakioväreistä.

Materiaali
Valkoinen kuitukangas (PP non-woven), materiaalin paksuus 140 g/m2 + sisäpuolen antibakteerinen pinnoite.

Minimitilausmäärä
500 kpl.

Koko
Valittavana on 7 kokoa ja mitat ovat ilmoitettu leveys x pohjan syvyys x korkeus: 25x10x31,5 cm / 30x12x39 cm / 35x13x30 cm / 35x10x31,5 cm / 40x13x30 cm / 42x18x36 cm / 50x18x36 cm.

Toimitusaika
Normaalisti n. 6-7 viikkoa vedoksen hyväksymisestä.

Pyydä tarjous tai lisätietoja