Muovikassit omalla painatuksella

Muovikassit

Muovikassi logopainatuksella vie viestisi edullisesti

Muovikassi omalla logopainatuksella on edullinen ja tuotteita hyvin suojaava vaihtoehto. Malleja on useita ja muovikassin ympäristöystävällisyyttä voi lisätä kierrätysmuovilla.

Hyödynnä Napakan vankka kokemus logopainetuista muovikasseista ja kysy lisää: painotuotteet@napakka.fi.

Yksilöllisesti omalla logolla tai kuvalla painetut muovikassit ja muovipussit ovat loistava tapa luoda yrityksellesi tunnettuutta ja edistää myyntiäsi sekä tarjota pakkaus, jossa tuotteet on helppo kantaa. Valikoimassa on useita mallivaihtoehtoja henkselimuovikassista muovipussiin stanssatulla kantoaukolla. Voit valita muovimateriaalin kierrätysasteen ja koon useista vaihtoehdoista.

Napakalla on vuosien kokemus logopainettujen kassien tuotannosta, ja asiantuntijamme ovat valmiina kehittämään parhaan asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun. Iskeekö valinnan vaikeus tai etkö tiedä, minkälainen kassi tai pussityyppi sopii parhaiten tarpeisiisi? Ehkä mielessäsi on käsitys siitä, miltä painetun muovikassin pitäisi näyttää, mutta tarvitset neuvoja matkan varrella? Autamme ja neuvomme yhteisellä matkalla aina ideasta valmiiseen kassiin asti.

Ota yhteyttä, niin autamme yritystäsi toteuttamaan muovikassit ja muovipussit omalla painatuksella.

 

Saat Napakasta laajan valikoiman erilaisia yrityksen ilmeen mukaan kustomoituja pakkaustarvikkeita.