Kassit omalla painatuksella

Yksilöllisesti omalla logolla tai kuvalla painetut paperikassit, muovikassit tai kestokassit ovat loistava tapa luoda yrityksellesi tunnettuutta ja edistää myyntiäsi. Valikoimassa on satoja mahdollisuuksia ja kustomointimahdollisuuksia mm. materiaalin, koon, kannikkeiden ja jälkikäsittelyn suhteen. 

Tarvitsetko mainoskassin, messukassin, lahjakassin, pullokassin tai ostoskassin omalla painatuksella?  Napakalla on vuosien kokemus logopainettujen kassien tuotannosta, ja asiantuntijamme ovat valmiina kehittämään parhaan asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun. Iskeekö valinnan vaikeus tai etkö tiedä, minkälainen kassi tai pussityyppi sopii parhaiten tarpeisiisi? Ehkä mielessäsi on käsitys siitä, miltä painetun paperikassin, muovikassin tai uudelleenkäytettävän kassin pitäisi näyttää, mutta tarvitset neuvoja matkan varrella? Autamme ja neuvomme yhteisellä matkalla aina ideasta valmiiseen kassiin asti.

Ota yhteyttä, niin autamme yritystäsi toteuttamaan paperikassit, muovikassit, kangaskassit ja kuitukangaskassit omalla painatuksella.

Saat Napakasta laajan valikoiman erilaisia yrityksen ilmeen mukaan kustomoituja pakkaustarvikkeita.