Postituspussit omalla painatuksella

Yksilöllisesti omalla logolla tai kuvalla painetut postituspussit ovat loistava tapa luoda yrityksellesi tunnettuutta ja tarjota asiakkaille personoitu ostokokemus. Valikoimastamme löytyy sekä paperista että muovista valmistettuja verkkokauppapostittamiseen sopivia pusseja. Käytämme erilaisia painotekniikoita, jotka mahdollistavat näyttävien kuvien painamisen postituspussiin. Näin saat postipussin omalla painatuksella, joka houkuttelee asiakasta ja samalla saat pussin, joka erottuu joukosta.

Valikoimastamme löytyy erilaisia postituspusseja eri materiaaleista, kantokahvalla tai ilman kantoaukkoa ja monessa eri koossa. Postituspussi sopii mainiosti särkymättömien tuotteiden, kuten vaatteiden ja tekstiilien lähettämiseen. Postituspussi postituslaatikkoa vähemmän varastotilaa ja yksi pussi sopii monelle erikokoiselle lähetykselle.

Asiantuntijamme ovat valmiina kehittämään parhaan asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun. Haluatko postipussin omalla logollasi? Räätälöidyn postipussin, jossa on oma taustakuva tai toiveidesi mukaista tekstiä? Autamme ja neuvomme yhteisellä matkalla aina ideasta valmiiseen pussiin asti.

Ota yhteyttä, niin autamme yritystäsi toteuttamaan postituspussit omalla painatuksella.

Saat Napakasta laajan valikoiman erilaisia yrityksen ilmeen mukaan kustomoituja pakkaustarvikkeita.