Pakkausteipit painatuksella

Pakkausteippi

Lisää lähetyksesi tunnistettavuutta logoteipillä!

Logopainettu pakkausteippi on edullinen ja tehokas tapa nostaa yrityksesi. Painetun pakkausteipin käyttö on kätevää: samalla teipillä merkitset useat eri laatikot ja lähetykset. Alla näet kaikki teippilaadut, jotka voit saada omalla suunnittelulla ja painatuksella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: painotuotteet@napakka.fi.

Pakkausteippi on tehokas tapa vahvistaa yrityksen brändiä. Voimme auttaa sinua painattamaan pakkausteippiin oman logosi, sloganin tai ainutlaatuisen kuvion. Kustomoitu pakkausteippi on edullinen ja näyttävä keino vahvistaa yrityksesi identiteettiä. Omalla pakkausteipilläsi on myös mahdollista välittää tietoa tuotteiden käytöstä tai vaikka yrityksesi sijainnista. Tarjoamme pakkausteippiä eri levyisinä ja erilaisista materiaaleista valmistettuna, tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Napakka on asiantuntija räätälöityjen mainosteippien valmistuksessa. Klikkaamalla alla olevaa painiketta voit lukea lisää pakkausteipin eri vaihtoehdoista.

Asiantuntijamme ovat valmiina kehittämään parhaan asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun. Tarvitsetko pakkausteippiä omalla logollasi, sloganilla tai yhteystiedoillasi?  Autamme ja neuvomme yhteisellä matkalla aina ideasta valmiiseen teippiin asti.

Ota yhteyttä, niin autamme yritystäsi toteuttamaan pakkausteipit omalla painatuksella.

Saat Napakasta laajan valikoiman erilaisia yrityksen ilmeen mukaan kustomoituja pakkaustarvikkeita.