Tuorekelmu ja alumiinifolio
Muovikelmua käytetään yleensä suojaamaan ruokia jääkaapissa ja se suojaa hyvin kuivumiselta. Kelmua ei kuitenkaan suositella rasvaisten tai voimakasaromisten tuotteiden säilyttämiseen. Foliota voi käyttää ruoan lämpimänä pitämiseen kypsennyksen jälkeen. Soveltuu myös ruoan säilytykseen sekä pakastukseen.
Folion etuja on sen muotoiltavuus, kuumankesto, läpäisemättömyys eli voimakkaat aromit tai kosteus ei haihdu tai tartu.
- Tuorekelmu
- Joustava ja tarttuva muovikelmu sopii mm. elintarvikkeiden kääreeksi ja peittämiseen
- Ei suositella voimakastuoksuisten tai rasvaisten tuotteiden suojaksi
- Kelmun paksuus 12 my
- Sopii käytettäväksi -30 ja +70 välisissä lämpötiloissa
- Leveys 29 cm
- Rullan pituus 30 m
- Alumiinifolio
- Alumiinifolio sopii astioiden suojaksi ja elintarvikkeiden kääreeksi säilytettäessä, grillattaessa ja pakastettaessa
- Ei läpäise rasvaa tai nestettä
- Folion paksuus 10,5 my
- Sopii käytettäväksi -30 ja +350 välisissä lämpötiloissa
- Leveys 29 cm
- Rullan pituus 20 m
- Tuorekelmun annostelija
- Ammattikeittiöön suunniteltu annostelija tuorekelmulle tai foliolle
- Leivinpaperiarkki Abena
- Rasvatiivis, silikonoitu ja lämmönsietokykyinen paperi, jossa on tarttumaton pinta
- Voidaan käyttää uunissa tai mikroaaltouunissa
- Käyttölämpötila -30C - +220 C
- Soveltuu elintarvikekäyttöön
- Biohajoava - paperin valkaisussa ei ole käytetty klooria
- Pakkaus sisältää 18 kpl 42 x 38 cm arkkia
- Paperi on FSC-sertifioitu, ja sille on myönnetty Joutsenmerkki
Näytä lisää tuotteita