Osoitetarrat

Lämpötulostukseen sopivat lähetystarrat rullassa tai siksak-niputettuna sekä laser-tulostukseen sopivat erilliset tarra-arkit sopivat osoitekorteiksi, rahtitarroiksi yms. verkkokaupan lähetyksissä käytettäviksi. 

10

Järjestä laskevasti
Näytä lisää tuotteita

10

Järjestä laskevasti

Tarratyypit ja tulostustekniikka

Valikoimastamme löydät lämpötulostukseen sopivat lähetystarrat rullassa tai siksak-niputettuna sekä laser-tulostukseen sopivat erilliset tarra-arkit. 


Lämpötarrat / Thermotarrat


Valikoimamme lämpöherkät tarrat sopivat sekä suoralämpötulostamiseen, että lämpösiirtotulostamiseen ja ne sopivat mm. Postin Smartship, Unifaun/nShift -järjestelmien kautta osoitekorttien tulostamiseen. 

 

Suoralämpö (direct thermal)
Tarvitset tulostamiseen vain tarratulostimen ja lämpöherkän tarrarullan tai siksak-pakatun tarranipun. Tulostamiseen ei tarvita musteita, värinauhoja tai kasetteja. Suoralämpötarran tulostejälki voi haalistua ajan kuluessa erityisesti auringonvalossa. Suoralämpötulostaminen sopii mainiosti esim. osoitekorttien ja lähetystarrojen, pakettikorttien ja rahtitarrojen tulostamiseen. 

Napakan osoitekorttitulostimet Zebra ZD 421 ja Brother TD-4210D ovat suoralämpötulostimia. 

 

Lämpösiirto (thermal transfer)
Tarvitset tulostamiseen lämpösiirtoa tukevan tarratulostimen ja lämpöherkän tarrarullan tai siksak-pakatun tarranipun sekä sopivan levyisen värinauhan. Lämpösiirtotarran tulostusjälki ei haalistu ajan kuluessakaan.


Laser-tarrat
Lasertulostukseen sopivat tarra-arkit ovat kooltaan A4 tai A5 -standardin mukaisia ja sopivat ns. tavallisille lasertulostimille.