Uudet 100% ilmastoneutraalit pakkaustarvikkeet

100% Climate Neutral on uusi valikoimamme laadukkaita ja ympäristöystävällisiä pakkaustarvikkeita.

Pakkauksissa käytettävän paperin raaka-aineena on pohjoismaisessa FSC-sertifioidussa metsässä kasvanut puu. Paperi on valmistettu pohjoismaisella tehtaalla, jossa käytetään ilmastoa säästävää uusiutuvaa energiaa. Tuotannon ja tuotteen elinkaaren jokaisessa vaiheessa pyrimme minimoimaan CO2-päästöt, ja jäljelle jäävät päästöt kompensoimme Gold Standard -projektin kautta.

Uudet 100% ilmastoneutraalit pakkaustarvikkeet

100% Climate Neutral on uusi valikoimamme laadukkaita ja ympäristöystävällisiä pakkaustarvikkeita.

Pakkauksissa käytettävän paperin raaka-aineena on pohjoismaisessa FSC-sertifioidussa metsässä kasvanut puu. Paperi on valmistettu pohjoismaisella tehtaalla, jossa käytetään ilmastoa säästävää uusiutuvaa energiaa. Tuotannon ja tuotteen elinkaaren jokaisessa vaiheessa pyrimme minimoimaan CO2-päästöt, ja jäljelle jäävät päästöt kompensoimme Gold Standard -sertifioidun projektin kautta.

Ilmastoneutraalit postituspussit

100% Climate Neutral -tuoteperheen paperiset postituspussit sopivat erityisen hyvin verkkokauppaostosten pakkaamiseen ja lähettämiseen.CarryBag - kantoaukon ansiosta asiakkaan helppo kantaa pussi kotiin.

MailBag - pienemmille tilauksille sopiva pussi sisältää mm. käyttöä helpottavan tuplateipin.

Ilmastoneutraalit postituslaatikot

100% Climate Neutral -laatikot sopivat erinomaisesti lähetettäviksi. Vahva pahvirakenne ja viimeistelty pinta tekevät laatikosta laadukkaan.

Ilmastoneutraali postituslaatikko CarryBox - vahva kantokahva ja itsesulkeutuva rakenne tekevät laatikosta ainutlaatuisen.

Ilmastoneutraali postituslaatikko SealBox - laatikko sisältää erillisen sisäkannen, jossa on repäistävä luukku.

Ilmastoneutraali postituslaatikko SafeBox - laatikossa on ylimääräinen kulmasuoja herkille reunoille, kuten kirjoille ja kehyksille.

Kysymyksiä ja vastauksia

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä myynti@napakka.fi

Miten nämä tuotteet poikkeavat muista tuotteistanne? Ovatko muut tuotteet huonoja ympäristölle?
Valikoimassamme on useita tuotteita, joilla on alhainen ympäristövaikutus, monella tuotteella on FSC-sertifikaatti tai ne on valmistettu kierrätysmateriaaleista. 100% Climate Neutral -tuotteissa käytettävän paperin raaka-aineena on pohjoismaisessa FSC-sertifioidussa metsässä kasvanut puu. Paperi on valmistettu pohjoismaisella tehtaalla, jossa käytetään ilmastoa säästävää uusiutuvaa energiaa. Tuotannon ja tuotteen elinkaaren jokaisessa vaiheessa pyrimme minimoimaan CO2-päästöt, ja jäljelle jäävät päästöt kompensoimme Gold Standard -sertifioidun projektin kautta.

Miksi vain nämä tuotteet on ilmastokompensoitu?
Tämä on hyvä alku ilmastotyöllemme. Ilmastokompensointia tärkeämpää on pyrkiä minimoimaan päästöt tuotannon ja tuotteiden käytön kaikissa vaiheissa.

Miten olette valinneet ilmastokompensaatioprojektinne?
Valitsimme Gold Standard -sertifioidun projektin. Kompensoitavat tuotteemme on valmistettu alunperin puusta, joten halusimme kompensaatiommekin liittyvän puihin. Projektissa tuetaan puhtaampien, puukäyttöisten keittimien ja liesien käyttöä Keniassa. Uusilla keittimillä polttopuun käyttö puolittuu ja tämä vähentää metsien hakkuuta polttopuiksi ja suojelee pitkälti metsän ei-uusiutuvaa hiilinielua. Ilmastohyötyjen lisäksi hanke tukee muita kestävän kehityksen tavoitteita; polttopuiden keräämisen sijasta aikaa jää enemmän muille kotitaloustöille sekä lasten hoidolle ja koulutukselle. Lue lisää projektista

Miksi tuotteita ei ole valmistettu kierrätyspaperista?
Paperikuitu muuttuu hauraammaksi mitä useamman kerran se kierrätetään uusiokäyttöön. Postitustarvikkeiden on oltava käytössä kestäviä, joten ne on valmistettu uudesta paperikuidusta. Ilman paperin uusiotuotantoa, kierrätyspaperikin materiaalina loppuu jossain vaiheessa. Tutkimukset osoittavat, että kestävä metsätalous, jossa metsää kaadetaan ja istutetaan, pystyy hyödyntämään hiilidioksidia vanhaa hoitamatonta metsää paremmin.

Kuinka tuotteet kuljetetaan?
Pyrimme löytämään parhaan mahdollisen vaihtoehdon tuotteiden rahtikuljetuksiin. Tällä hetkellä paperi kuljetetaan junalla tai maanteitä pitkin. 

Mitä tuotteiden ilmastoneutraalius tarkoittaa?
Olemme tarkastelleet hankintaketjun kaikkia vaiheita päästöjen minimoimiseksi. Kumppaniemme Stora Enson ja Billerud Korsnäsin avulla olemme laskeneet näiden tuotteiden aiheuttamat hiilidioksidipäästöt aina puun kaatumisesta, tuotteen saapumiseen varastoon ja kompensoimme nämä päästöt. Kompensointi tapahtuu heti, kun ostamme tuotteen, joten kun ostat asiakkaana tuotteen meiltä, se on jo ilmastokompensoitu.

Kumpi on parempi materiaali, muovi vai paperi?
Kysymykseen ei ole yksinkertaista oikeaa vastausta. Kokonaisympäristövaikutuksiin vaikuttaa pakkauksen valmistusmateriaali, valmistustapa, kuinka monta kertaa pakkausta käytetään ja miten pakkaus kierrätetään käytön jälkeen. Lue lisää

Tuleeko ilmastoneutraaleja tuotteita enemmän?
Pyrimme lisäämään valikoimaan myös muita ilmastoneutraaleja tuotteita, kuten postituspusseja.

Mitä muuta teette ympäristön eteen?
Voit lukea lisää työstämme ympäristöystävällisemmän tulevaisuuden eteen täältä.