Suomi-collection

 

Napakka juhlistaa satavuotista Suomea upealla juhlavuoden Suomi Collection -mallistolla!

Itsenäinen Suomi täyttää tänä vuonna sata vuotta ja juhlavuosi näkyy kaikkialla koko vuoden, myös meidän valikoimassa uutena juhlavuoden Suomi Collection -mallistona. Napakan juhlavuoden malliston teemana on Suomen kansallisvärien sinisen ja valkoisen lisäksi myös Suomen rikas luonto. Napakan Suomi Collection -mallisto on monipuolinen ja se kattaa kaiken tarvittavan juhlavuoden lahjapakkaamiseen, kuten lahjakassit, pullokassit, lahjapaperit, silkkipaperit, lahjanauhat, rusetit, lahjarasiat ja lahjapussit.

Sininen ja valkoinen näkyy Napakan juhlavuoden mallistossa kautta linjan, ovathan ne juuri ne värit, jotka huokuvat suomalaisuutta ja siksi ne sopivat erityisen hyvin Suomen juhlavuoteen. Näitä kahta raikasta väriä käyttämällä saa tehtyä helposti tyylikkään ja tunnistettavan juhlavuoden lahja- tai tuotepakkauksen.

Sini-valkoisuuden lisäksi malliston lahjakassit, lahjapussit ja lahjapaperit kertovat tarinaa suomalaisesta luonnosta: niiden kuvituksissa seikkailee kaikille tutut suomalaisen metsän asukit ja komeilee kauniit suomalaisen luonnon kansallissymbolit koivusta kieloon.

Tutustu Napakan upeisiin Suomi Collection -malliston tuotteisiin ja muuhun valikoimaan ja inspiroidu juhlavuoden tunnelmasta.

Onnea 100-vuotias Suomi!

Loading...
Odota, ole hyvä..