Litteäkannikekassit

Litteakannikekassit

Litteäkannikekassi omalla painatuksella

Tämä suosittu peruskassimalli on edullisin kaikista paperikassivaihtoehdoista. Flexopainatus sopii erittäin hyvin painatuksiin, jotka toteutetaan Pantone-väreillä.

Litteäkannikekassi Flexopainatuksella

Minimitilausmäärä 3000 kpl. Ideaali 1-2-väripainatuksiin.

Flexopainettu paperikassi on peruskassi, joka sopii moneen eri käyttötarkoitukseen. Kassi valmistetaan koneellisesti, ja on kappalehinnaltaan edullinen. Flexopainatus sopii erittäin hyvin painatuksiin, jotka toteutetaan Pantone-väreillä. Pantone-värien käyttö on suositeltua, kun tarvitset vain muutaman värin painatuksen.

Painotekniikka:
Flexopainatus, tehdään rullapaperille. Pantone- eli spottivärien etu on, että väri voidaan aina toistaa samanlaisena olosuhteista riippumatta. On myös paljon värejä, joita ei voida toistaa CMYK-väreillä, kuten esim. metalli- ja neonvärit ja silloinkin tarvitaan spottivärejä.

 

 

 

 Flexopainatus
Painotekniikka Flexopainatus tehdään rullapaperille. Kassi valmistetaan alusta loppuun koneellisesti ja on kappalehinnaltaan edullinen.
 
Minimitilausmäärä 1-2 väripainatus => 3000 kpl
3-väriä tai enemmän => 5000 kpl
Toimitusaika Normaali toimitusaika on noin 5-6 viikkoa vedoksen hyväksymisestä, myös lyhyemmät toimitusajat voivat olla mahdollisia.
 
Materiaalivaihtoehdot

Saatavana useita paperivahvuuksia alkaen 80 g/m2:
Valkoinen voimapaperi, valkoinen kierrätyspaperi, valkoinen riplattu paperi, päällystetty paperi, ekoruskea riplattu paperi, ekoruskea kierrätyspaperi, FSC-sertifioidut paperivaihtoehdot

Viimeistelyvaihtoehdot     Esim. kirkas- tai mattalaminointi
 
Kannikevaihtoehdot Litteä paperikannike, jonka värivaihtoehdot valittavissa tehtaan vakioväreistä.
 
Kokovaihtoehdot Tehtaan standardivalikoimassa on yli 15 eri kokovaihtoehtoa.
 

 

 

Pyydä tarjous tai lisätietoja:

 

Yhteystiedot

Tuotekohtaiset tiedot

Lisätiedot

Haluan että minuun ollaan yhteydessä

Loading...
Odota, ole hyvä..