Kivikassit

painetut kivikassit

Painetut kivikassit


Mineraalipohjainen GaiaKraft kivipaperi on uusi hyvä vaihtoehto perinteiselle paperille. Se on tehty kivestä ja yhtään puuta ei ole kaadettu paperin valmistamiseksi. Kaikesta käyttämästämme paperista noin 90% tehdään perinteisesti puumassasta, loput 10% on kierrätyspaperia tai valmistettu muista kasveista.


GaiaKraftin tekemiseen on käytetty mineraalihiukkasia ja pieniä määriä myrkytöntä hartsia. Kivipaperin valmistukseen ei käytetä vettä tai valkaisuaineita, kuten tavalliseen paperiin. GaiaKraft paperi tuntuu ja näyttää hyvältä. Painaminen onnistuu loistavasti offsetilla ja painamiseen kuluu 20-30% vähemmän mustetta kuin tavallisen paperin painamiseen.


Painatus tehdään soijaväreillä. Kivipaperi on vahvaa ja se kestää eritäin hyvin kuumuutta sekä vettä. Materiaali on vedenkestävää. Se on erinomainen materiaali kasseihin, laatikoihin ja kortteihin. Kun haluat pienentää yrityksesi jättämää ekologista jalanjälkeä valitse GaiaKraft paperi. Valinnallasi viestität yrityksesi arvoista. GaiaKraft on jäsen '1% for the Planet' järjestössä eli 1% myynnistä menee elinympäristömme hyväksi työskenteleville järjestöille.


Minimitilausmäärä on 500 kpl ja toimitusaika noin 5-6 viikkoa sähköisen vedoksen hyväksymisestä. Kuten käsintehdyissä paperikasseissa, kokovaihtoehtoja löytyy noin 200 kpl.
Pyydä tarjous tai lisätietoja:

Yhteystiedot

Tuotekohtaiset tiedot

Lisätiedot

Haluan että minuun ollaan yhteydessä

Loading...
Odota, ole hyvä..