Käsintehdyt kassit

Käsintehdyt paperikassit

Tämä on valikoimamme laadukkain paperikassimalli. Kassista käytetään myös termiä luksuskassi, joka viittaa tyylikkyyteen ja ylellisyyteen. Tuotannossa on työvaiheita, jotka tehdään täysin käsityönä, mistä tulee nimi käsintehty paperikassi. Kassin yläkäänne on vahvistettu pahvikartongilla ja lisäksi pohjassa on pohjavahvike. Nämä ominaisuudet lisäävät kestävyyttä.

Luksuskassi Offsetpainatuksella

Minimitilausmäärä 250 kpl.

Lukuisat viimeistely- ja kannikevaihtoehdot mahdollistavat parhaan lopputuloksen. Käsintehdyt paperikassit painetaan offset-tekniikalla, joka takaa erinomaisen painolaadun.

Painotekniikka:
Offsetpainatus tehdään arkeille. Takaa parhaan mahdollisen painolaadun erityisesti 4-väri-painatuksissa. CMYK-painatuksessa ei ole rajoituksia värien lopulliselle määrälle, koska eri värisävyt saadaan sekoittamalla neljää pääväriä.

 

 

 

 

Offsetpainatus

Painotekniikka Offsetpainatus tehdään arkeille. Takaa parhaan mahdollisen painolaadun erityisesti 4-väripainatuksissa. CMYK-painatuksessa ei ole rajoituksia värien lopulliselle määrälle koska eri värisävyt saadaan sekoittamalla neljää pääväriä.
 
Minimitilausmäärä 250 kpl
Toimitusaika Normaali toimitusaika on noin 5-6 viikkoa vedoksen hyväksymisestä, myös lyhyemmät toimitusajat voivat olla mahdollisia.
 
Materiaalivaihtoehdot

Saatavana useita eri paperivahvuuksia alkaen 130 g/m2 Paperivaihtoehdot ovat joko päällystämätöntä (uncoated) paperia tai päällystettyä (coated) paperia. Kassi on mahdollista viimeistellä kirkkaalla tai mattalaminoinnilla (laminointi on mahdollista vain päällystetylle paperille)

Viimeistelyvaihtoehdot     Kirkas- tai mattalaminointi
Kirkas UV-lakka
Foliopainatus
Kohopainatus eli preeglaus
Kassin sisäpuolen painatus
Erilaatuisia ja värisiä kannikevaihtoehtoja
Erilliset sulkijanauhat kassin yläkäänteeseen, kannikkeiden väliin  
Kannikevaihtoehdot Useita vaihtoehtoja
 
Kokovaihtoehdot Tehtaan standardivalikoimassa on noin 200 eri kokovaihtoehtoa.
 

 

 

Pyydä tarjous tai lisätietoja:

 

Yhteystiedot

Tuotekohtaiset tiedot

Lisätiedot

Haluan että minuun ollaan yhteydessä

Loading...
Odota, ole hyvä..